Monday, April 12, 2010

B4 Jalan p travelling!!!

Malam sebelum travelling d lundu @ london untuk buat promosi kesihatan......Plan untuk mengenakan kawan yang akan menyambut hari jadinya yang ke 22.....matai...semua zombie2( yang pernah kena siram) berkumpul untuk menyiram beliau...tepung x dibenarkan memandangkan c kawan yg hari jadi ada allergic d badan beliau....tepat jam 12 malam...suma zombie2 berkumpul termasuk sia yang belum diiktiraf menjadi zombie kerana belum lagii merasa tepung dan air...pernah sekali gue dikejar zombie...keluar bha 100 meter...haha...oleh kerana belum lagi kena dan mereka berjanji walaupun tarikh lahir pada bulan 12 tapi memandangkan last sem sudah maka sapa2 budak jajal d kelas maka akan tetap kena...di kelas...satu2nya budak jajal yang belum terinfeksi adalah gue...malam ini rasa sangat x sedap hati....namun begitu,betullah kata2 org yang,gerak hati selalunya betul....dan tanpa memikirkan masa depan,gue join zombie sekalian...

adui!!! hampa kerana orang yang hari jadi telah menghilangkan diri entah kemana...berabis sudah kena cari di merata tempat...setiap pelusuk kolej...aie...boleh tahan....hati mcm x senang....mcm ada sesuatu jak akan berlaku...adeh...apa 2????

nah!!...dorank ckp c 'zainal@hidden knife sudah dijumpai...bah,betulkan...mereka membawa sia ketempat yang sa x pecaya c kawan betapuk...mcm ragu2 juga...gue bertindak sebagai orang yang paling belakang...mcm len jak dorang tengok....


matai.....!!!!!!!!
x dapat lari sudah....sebanyak 100 liter air melimpah dan mencurah-curah ke badan dan tubuhku yang x menyambut hari jadi ini....memang mereka mahu menghapuskan status gue yang belum bergelar zombie ini...arh.....

Matilah kamu....mereka ada 9 orang...aku bergerak seorang dengan menyerang mereka...dengan kepantasan ninja assasin..haha...mistake....ustaz menjadi mangsa pertama...diikuti dengan hafiz,bazli....celestine menyusul dan dadyhardafi dengan clifford...hasdie dan herry sedang berkeliaran di luar asrama....matilah kejar nie...tepa2...mistakelah kamu diluar...hasdie dikejar sampai titisan peluh yang terakhir....haha....

masalah betullah kejar budak partner sa 4 x 100 nie...punyalah laju da nie ari...adeh...tepa2 dengan bantuan zombie2 bersatu...hery berjaya disiram,....haha..

penat sudah mencari namun masih tidak dijumpai...mana plak c chel...dia yang paling besar,dia juga pulak yg ilang...aie...penat mencari dan mengantuk...barang belum packing lagi untuk bawa p travelling...baliklah...tiba2...hasdie ketuk pintu...c chel ada sudah dibawah....nah mistake...dia bersembunyi di sebalik kereta2...pandai ko arh chel....haha...mistake 3 baldi membasahi tubuh c chel...haha...welcome 2 the zombie land...haha...ok...ada lagi satu tapi acara akan diteruskan di lundu nanti...kawan2....jaga2.....ok...haha....

2 mrs clarenz(my laptop)...sia terpaksa meninggalkan ko selama 1 minggu...sory..so sory...hehe....

untuk travelling kali ini...buat promosi kesihatan,wlupn nmpk senang tp memang memerlukan communication skill...kawan2...kita buli 2....

bye2 mr blog...nt kita jumpa lg...hehe

2 comments:

kimmy kimberly said...

hahah.. bessa gtu kan..... heheh... akhirnya akn kena jgak tu.. nasib la ko dpt bls blik jgak.. heehhe

Clarenz a.k.a Kelz90 said...

2lah...jauh lg bha bday tp kna juga nie...huhu...ya ...x tido kmi tym 2...hehe