Friday, March 12, 2010

Futsal week....lord bless me...amen...


adui...futsal...futsal...futsal.....


ntah ada lagi kha benda yang maw d buat selain futsal...petang nie lawan team pka 5...besok lawan junior dkp 13...lpas 2 lusa men lawan pka 6....adui...

sia tanya dii sama diri sia sendiri nga sandi bha jawapan dia...kurang ajar nie bukan dia sapot sia...kana kutuk ada lah...huhu...'ko nie bising betul cakap pasal futsal,penat,sakit kaki,sakit tangan...ko kan suka betul men futsal...kata clarenz setan...

si 'clarenz angel"menjawab: iya lah...betul lah sia suka betul sama futsal tapi nie TERLAMPAU sudah betul pack nie...x rehat...lpas klas men futsal...n]bangun pagi men futsal...lusa...lpas dr gereja men futsal...ada rehat lagi kha 2...kata beliau....

clarenz setan: alah sikit saja pun 2...ko kan hebat...ko ckp kau champin...mana sudah suma 2....

clarenz angel: ya...cristiano ronaldo pun men bola tournament...1 kali 1 minggu saja...dorank lagi hebat...

clarenz setan: 2 dorank...ko lagi champin...

clarenz angel: ya champin larh nie...tangan sudah balut...kaki pun sudah balut...apa lagi...maw jadi mumia dulu bru stop men....come on...study lagi penting bha....last sem tapi banyak main...mcm lah maw idup klu bgtu....nyah ko setan...arh....









arh...minggu yang sangat memenatkan.....mandi ngan bola futsal...sup ayam futsal....baju futsal...katil futsal....arh.......gila2....ntah bila lah maw ingat tuhan klu gitu....nasib saja tuhan selalu ingat sia....god bless me owez....diriku ini selalu membelakangkan kau tetapi aku tahu dan pasti yang kau tidak akan pernah meninggalkan diriku ini...buli kah sia lari dr suma ini????

mustahil dapat kan....apapun hadapi dengan senyuman.....semua yang terjadi biar terjadi....klu ini rencana tuhan untuk saya...saya terima dengan senang hati....betul kah???....dunknow...god know everything's....tinggal 1 bulan lebih lagi disini.....sabar clarenz....x juga lari 2 sabah 2...x juga kna kasi pindah 2...haha....






arinie memang tekejut betul...sia kana add oleh mum x-gf sia...trus sia blank n teingat ceta gue yang tym skul menengah...pompuan yang sia betul2 x boleh lupa...iaitu mum x-gf sia...sebab dia penah sound sia ngan kata2 yang x sepatutnya seorang IBU katakan kepada seseorang walaupun bukan anaknya....trauma untuk kapel sebab takut jumpa mum orang yang cam2...huhu...sia tima juga request dia utk jadi fren sia d fesbuk wlupn sia x rela tapi mungkin tuhan maw kami berbaik...hehe...pompuan yang sia rasa telah menjatuhkan maruah kaum ibu...kenapa?...sebab hanya saya fom 5 tym 2 n anak dia fom 4 pastu dia membuat pandangan 'negatif'...arh...sia x suka kna ckp bgtu...tuhan...sia x taw apa yang ada dalam fikiran sia....mungkin lpas sia publish n sia baca balik nie post..kompom sia x mengaku nie saya yang tulis tapi sia x maw padam bp sia hanya perlukan tempat untuk meluahkan apa yang sia rasa skg...sia x peduli apa orang cakap....Tuhan...pada ketika ini,kau berkatilah orang yang bergelar ibu itu tuhan...dia mungkin cuma melindungi anaknya sahaja tanpa sedar dia telah melakukan kesalahan yang saya x boleh lupakan sampai sekarang...bukan pintu hatiku ya tuhan untuk memaafi kesalahannya...ku tau kaulah sumber segala kedamaian di bumi dan di surga tuhan...thankz lord...luv u father...


2 comments:

e'na binut said...

alala bizi berfutsal ko aa....sy pun x tau ni mo sukunk tu kata2 c clarenz angel atau yg seitan tuh....kih2...tepa bh tu bakaye, nanti kalo ko suda karja, kurang2 suda masa ko berfutsal-futsalan tu...barabiss la keti ko skrg. heheh~

dui, mcm teruk ja kisah 'mama x-gf ko VS ko' gia ni....(berdasarkan cerita ko sini) sabar ja la, bukan semua urg tua (yg mama2/bapa2) tu orang yang matang bh kan, (maksud sy, yg bulie pikir apa perasaan urg len)...hmmm..tapi bukan semua juga urg tua tu sama mcm gaya dia (mama x -gf ko)....jan trauma2 gia...hehe..neway, bdoa ja la bh kaye kn =) God Bless u owez =)

Clarenz a.k.a Kelz90 said...

2 larh...sem nie butul bizi butul kunu nie...klu bawa2 nota p men xpa nie...nota 2 kana simpan d kutak sudah...hehe....sia pun x taw kaye mna satu yang bek...haha...

buli2 juga teruk daa...hehe..nga klu sia kc ceta mcm mengumpat sudah kan...tambah lagi dusa sia...hehe...2 larh bha...ehe...susah maw cri juga urang tua mcm 2 bha...tp klu sia kan...klu bapa dia yg ckp sia buli tima tp nie mum da bha...haha..bukan trauma nga teingat...dia p add sia gia...sikit lg sia ignore bha...ehe...tenkiu2...